Fyrverkeri2019

Ingen er Homo i 2. div

Onsdag 20/11 kl. 19.00 settes forestillingen: Ingen er homo i 2.div opp i samlingssalen på Tæruddalen skole.

Dette er et teaterstykke som setter lys på det å være ung og homofil, og være i et fotballmiljø.

Alle Skedsmo Fotballklubb sine lag fra 13 år bes priorietere dette stykket som er anbefalt å se av Akershus Fotballkrets.

Vi ønsker at trenere/ledere og gjerne foresatte er tilstede som publikum på forestillingen sammen med våre spillere.

Skedsmo A-lag stiller manns-sterke og vi forventer at oppmøte denne kvelden skal være like høyt prioritert som ved oppmøte til kamp.

Forestillingen er kostnadsfri.

Til alle som har avtale om kjøregodtgjørelse i Skedsmo FK, sesongen 2019.

Alt av kjøring i 2019 leveres i 2019, slik er reglene som myndighetene har bestemt. Det betyr at det er en fordel å få med mest mulig innen 5/11 2019 slik at det blir med på utbetalingen 15/11. Som de fleste av dere vet så er det VISMA reiseregningene skal registreres. Viktig at dere ikke overgår totalbeløpet for kjøring som dere har i avtalen. Da vil reiseregningen bli avslått. Jeg vet at det er vanskelig å treffe akkurat, men da må du gå litt under slik at den går igjennom.

Trenere på de ulike lagene for 2020 sesongen

Til info så mangler det fortsatt mange trenere, både hovedtrenere og trenere. Det er litt spesielt i år med litt flere trenere som velger å ta fri år eller gi seg helt. For oss så passer det dårlig da Kim Andre har nylig sluttet, Andre er i fødselspermisjon(gratulerer) og DL er sykemeldt. Ny SL, Per-Einar starter 1/11(kun en ukes tid unna).

Håper på forståelse fra alle at slike prosesser tar litt tid og PLEASE vær litt tålmodige. Det er ikke at dere ikke er ønsket, bare at det er litt tynt med ressurser. På forhånd takk for tålmodigheten.

Ny Sportslig leder og trener A-lag herrer på plass

Vi har ansatt Per-Einar Gjelsvik fra 01.11.2019. Per-Einar vil bekle begge rollene, både sportslig leder og trener A-lag herrer.

Ny periode på akademiet (uke 41 til 49)

I morgen (mandag) er vi i gang med ny periode på akademiet, dvs de treningene vi arrangerer utenom primærlagstreninger på Skedsmo Stadion.

Høstcamp - Uke 40

Uke 40 gjennomfører vi fotballcamp på Skedsmo Stadion

Trenerkurs høsten 2019

Ønsker du å bli en bedre fotballtrener?

Vi kjører trenerkurs på Skedsmo stadion denne sesongen.

Gå inn på mer info og trykk på linkene vedlagt for å melde dere på.

Kommune valget 9 september 2019 - Hvilket parti har du tro på i Lillestrøm kommune? - Hvilket parti er mest opptatt av Skedsmokorset ?

Det er i en kommune mange hensyn å ta, men noen av oss synes det aller viktigste er oppvekstvilkårene i nærmiljøet. Vi har mange barn og unge, men vi har få steder de kan samles både i idretten og utenfor idretten. Dette har fotballklubben signalisert i mange år. Det kan virke som vi må gjøre det i mange år fremover også.

Av de som ikke har besvart henvendelsen er det FRP som sier i sitt partiprogram at de ønsker å prioritere Sandbakken som nytt idrettsområde på Skedsmokorset.

Følgende partier har gjort seg brydd med å besvare henvendelsen: MDG, AP, Helsepartiet, Venstre

Vi ønsker alle våre medlemmer, Godt Valg

Klubbens dag – en suksess!

Skedsmo FK arrangerte klubbens dag for første gang i helgen. Strålende vær bidro til at mange var innom stadion i helgen.

«Dette er første gang vi arrangerer klubbens dag og vi var veldig spente på oppmøte, men dette var over all forventning», sier Trude Bye og Trine Fausk, som er noen av ildsjelene bak arrangementet.

Avsperret område ifbm nye garderober

Det jobbes med å få de nye garderobene ved øvrebanen ferdig. Området er derfor avsperret da det er et anleggsområde og har farlig verktøy. De som bygger kommer nesten daglig på jobb og ser at folk har tatt seg inn på området og ikke låser igjen sperringene. Det er IKKE lov å gå inn for å hente fotballer som blir sparket innenfor gjerdet. Baller som kommer på innsiden vil ble hentet ut dagen etter og lagt i igjen glemt hylla på stadion.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her
Været