Frist for de som skal levere reiseregning

På grunn av ferieavvikling må reiseregning være levert kontoret senest 30 juni. med utbetaling 13/7.

Vann kran

Vi har nå fått muligheten til å hente vann ute. På nye garderobene er det vann kran. Husk å skru igjen når du har brukt det. Til dere på kiosken så slipper dere nå til å fylle på vann flasker i kiosken.

Sommerpakke 2018

Hvis det er noen som har behov for mer klær.

5'er mål på Øvrebanen A og B

På Øvrebanen har vi nå fått 2 sett med 5'er mål.

De er plassert på bane A og B.

Etter hvert vil vi få 2 sett til med 5'er mål, slik at alle 4 banen på øvrebanen har 5'er.

En-kveldskurs

I løpet av uken inviterer vi til en-kveldskurs både for barnefotball og ungdomsfotball.

Søndag 3.6: Ungdomsfotballkvelden fra 10.00-14.00.

Mandag 4.6: Barnefotballkvelden fra 17.30-20.00

Påmelding gjøres på kimapeders@skedsmofk.no

Akademiarrangementer (mai, juni og august)

Mye skjer på Skedsmo Stadion i regi av Skedsmo Fotballakademi i tiden fremover.

Hvor finner du oss på sosiale medier?

Hei.

Vi er veldig aktive på sosiale medier og det kommer vi til å fortsette med. Vi er en stor klubb og har høy aktivitet og derfor ønsker vi å vise omverden hvor mye som skjer i fotballklubben.

AkademiSøndag

Vi gjennømfører ekstratrening førskommende søndag 13.mai for barn født 2006, 2007 og 2008.

AkademiSpesial - fredag 11.5

Siste mulighet for å melde seg på AkademiSpesial fredag 11.mai. Det er fri på skolen, men vi arrangerer akademiøkt på Skedsmo Stadion fra 10.00 til 11.30.

Kiwi Grønn Cup

Lørdag var G11 og G13 aksjon. I klassen G13 var det Hakadal som stakk av gårde med seieren i en spennende finale mot Fet.

I dag søndag spilles det kamper i G10 og G12 klassen.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv

Været