Fyrverkeri2019

Grasrottrener delkurs 1 (16 timer)

9.- og 10. september kl. 09.00- 17.00 begge dager. Dette kurset er satt opp på Strømmen Stadion og er beregnet for jenter fra 15 år og oppover, men de jentene som er født i 2004 og 2003 kan også melde seg på, dersom ledig plass så får dere også delta.

https://www.fotball.no/…/klubb-leder-…/trener/nff-c-lisens/…
•Vite hvordan klubben og treneren skal samarbeide for å skape god barnefotball, herunder klubborganisering for god differensiering og jevnbyrdighet
•Vite hvordan trening og kamp skal planlegges, organiseres og gjennomføres for å holde ungene i flytsonen slik at det blir god og riktig aktivitet, og dermed trivsel for barna
•Trenerne skal spesielt å ha oversikt over hvilke fotballaktiviteter som både er motiverende og som gir læring på dette aldersnivået. De nasjonale rammeplaner er utgangspunktet for planlegging og gjennomføring av øktene.

///LES

Dana Cup

Hei alle dere som er kontaktpersoner/trenere for lagene våre under sommerens store fotballbegivenhet:Nå er det like før avspark for årets Dana cup, og store deler av Skedsmo FKs virksomhet forflyttes til Hjørring og omegn en ukes tid.Etter årets Dana cup skal klubben og lagene våre bli husket for fotballglede og gode prestasjoner både på og utenfor gressmatta.Vi i Skedsmo FK er gode representanter for Fair play fotballen, og handlingene og holdningene våre preges av verdiene RESPEKT, ÅPENHET og SAMHOLD.Følgende tiltak gjør alle Skedsmolagene under årets cup:

///LES

Til alle dere som skal på turneringer i sommer

Skedsmo FK kontoret holder åpent ut uke 27. Til dere som skal på turnering i sommer så er det lønnsomt å ta en tur innom kontoret og kjøpe supporter genser og/eller flagg. Se nettshoppen til Skedsmo FK med SUPER GODE PRISER

http://www.skedsmofk.no/Nettbutikk-for-kjoep-av-utstyr/Supporterutstyr/Skedsmo-FK-flagg

http://www.skedsmofk.no/Nettbutikk-for-kjoep-av-utstyr/Supporterutstyr/Supportergenser

Flagg er det kun noen få igjen av, mens vi har mer gensere i str. 164/XS til L/XL. Kle inn alle foreldrene i supporter klær.

Til de lag som skal ha vimpler til turneringene kan de hentes hos Trude Bye som vil være i Danmark, TLF. 907 92 906

Ikke nok med det, men Trude vil også ha med Flagg og Supporter gensere nedover til Danmark. Så hvis du ikke rekker og handle her kan du gjøre det der.

Genser KUN Kr. 100,-

Flagg Kr. 200,-

///LES

Sommerstengt

SFK kontoret er steng i uke 28, 29 og delvis 30. Adm. er tilbake til vanlig åpningstid fom torsdag 27/7.

///LES

Da går det mot slutten for gode gamle 7er kunstgress banen

Når dagen i dag er slutt er det også slutt for vårt gamle kunstgress på 7er banen. Vet ikke helt når det nye blir levert, men alt skal som tidligere informert om være på plass 31 juli.

///LES

NY ansatt i Skedsmo FK

Denne unge mannen blir ansatt i Skedsmo FK fra 1 august 2017. Christian Haulan vil ha hovedansvaret for Akademiet og G14. Christian har i denne sesongen jobbet med det samme på fritiden. Vi ønsker å videreutvikle akademiet videre. Lykke til i Skedsmo FK.

///LES

Kim Andre har fått sin Madeleine

Gratulerer Kim Andre og Madeleine som nå har sagt ja til å tilbringe resten av livet i ekteskap. Lykke til med ekteskapet!!

Vielsen var i Lørenskog kirke lørdag 1 juli kl. 15.00. Begge sa ja til hverandre med hjelp fra forlover Andre Schelander(som ser ut til å kose seg) Fra kirken dro brudeparet til fotografen, mens resten dro til Frogner for å feire. Etter hvert kom brudeparet også. Pål Kilmork stod for levende musikk. Etter brudevals så ble det kakeskjæring som bød på litt problemer for brudgommen(noen synes det var gøy) 

///LES

Fotballskolen Dag 4 - Turnering

Allsidig læring under avslutningsdagen med speaker tjeneste

///LES

Fotballskolen Dag 3 hvor alle gruppene blir satt inn i Fair Play

Sola steiker og fotballen er i fokus. I dag er fokus knyttet til:

Tema: Avslutninger / fair-play

///LES

Fotballskolen dag 2 med TACO

Taco til lunsj er alltid innertier på fotballskolen - ved 13 tiden må spillerne prppes fulle med frukt

Tema: Pasninger

///LES
Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her
Været