Fyrverkeri2019

Akademiet starter i uke 35

Førstkommende mandag (uke 35) starter vi høsten for alvor med våre kulltiltak (G10, G11 & G12), samt vårt fotballakademi (for alle gutter og jenter i alderen 7 til 12 år).

Klubbens dag

Alle er velkommen til klubbens dag på Skedsmo Stadion lørdag 24/8 kl. 12-15

Alle våre spillere vil være i aksjon på banen.

Telt og stander på stadion.

Gratis: t-skjorte til alle Skedsmo spillere, kaffe/saft og kaker, aktiviteter

Official åpning av våre 3 v 3 baner

VELKOMMEN

Bort med reiseregningsskjema og innsending på mail og inn med registrering av reiseregning rett i Visma

Hei dere som leverer reiseregninger i Skedsmo FK

Fra nå av så gjelder ikke skriftlige reiseregninger som dere har sendt til Kim Andre og/eller Jørn Ove lunder lenger

Nå må du selv legge reiseregningen eller kjøreliste som det også heter rett i Visma. Vi holder kurs 22 august fra kl. 19.00 – 20.00. Kurset holdes av ECIT fra Jessheim som Skedsmo FK for øvrig kjører alt regnskap gjennom. Du vil få utlevert kurs materiell på kurset som avholdes på Skedsmo stadion, innerste møterommet.

Dersom du ikke kan komme pga, kamp eller trening eller annet så gi beskjed så får du kursmateriell i etterkant.

pc

Kim Andre Pedersen har signert for toppklubb!

Kim Andre har signert for Stabæk Fotball Kvinner hvor han vil jobbe som utviklingsleder.

Vi er enormt takknemlig for den jobben Kim Andre har lagt ned i Skedsmo fotballklubb. Han har vært innom flere roller og profesjonaliteten han etterlater seg er noe vi kan dra nytte av i flere år fremover i tid.

Vi ønsker Kim Andre lykke til med nye arbeidsoppgaver fra og med 1. November.

Dana cup 2019 godt gjennomført

Som foregående år så er det mange Skedsmo lag som deltar på Dana cup.

Mye gode opplevelser, stort sosialt samhold og kamp om pokalene.

Vi gratulerer J15 (2004) samarbeidslag Skedsmo og Frogner med 3.plass A-sluttspill i sin klasse

Vi gratulerer G13 (2006) med seier i B-sluttspill.

Tilbake-til-skolen-camp 2019, arrangeres uke 32/33

Hei alle!

Håper alle nyter late, solfylte sommerdagen uavhengig hvor i verden man er. I uke 32 og 33 arrangerer vi suksessen fra fjor; tilbake-til-skolen-camp.

Sommerferie i adm.

Sommerferien nærmer seg med stormskritt også for oss i adm. I uke 28, 29 og 30 er alle borte fra kontoret.

I uke 27 og 31 er kontoret betjent kl. 10-14 mandag - torsdag, eller etter avtale.

Til dere som skal til Dana Cup så har Christian Haulan vimpler med til Danmark.

Fotballskolen nærmer seg - få plasser igjen!

Hei alle!

I uke 26 gjennomføres vår årlige fotballskole på Skedsmo Stadion (G/J 2006 – 2013), de som er påmeldt akademiet i april, mai og juni får rabatterte priser (dvs 900/1200 for mandag til torsdag). Morgen – og ettermiddagstilbud kommer i tillegg.

Innleveringsfrist reiseregninger

Fristen for å levere inn reiseregninger som skal til utbetaling 15/7.2019 er 30/6.

Vi har fortsatt massasje på Skedsmo stadion onsdager!!!

Har du problemer med legger, lår, rygg book en time på Skedsmo stadion. Jo tidligere du tar tak i et kommende legg, lår og rygg problem jo raskere blir du frisk

Onsdager kommer Cecilie på stadion for å gi deg massasje. Husk du må ikke drive med idrett for å få løst opp litt.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her
Været