Vi søker "flere" og "nye" styremedlemmer

Valgkomiteen i Skedsmo Fotballklubb har fått i oppgave og finne 2 nye styremedlemmer.

I den forbindelse søker vi etter noen frivillige og positive som kunne tenkt seg dette. Skedsmo FK er i stadig utvikling i både barn, ungdom og på seniornivå.

Årets jenteklubb 2018

Vi i Skedsmo Fotballklubb er veldig stolte av å kunne motta denne prisen. Det brukes mye tid på jentefotballen av mange på Skedsmokorset. Mange trenere og ledere på årskullene i Skedsmo FK gjør en kjempejobb. Prisen går til dere. I Skedsmo FK har vi også personer som ikke har jenter i klubben som bør nevnes med navn. En stor takk til Merete Løkse og Christian Melbye som står på for jentefotballen i Skedsmo FK.

Vinteren 2019

Adm. får stadig mailer med spørsmål om forholdene på banene når det snør. Så lenge det snør blir det aldri helt grønt, men traktoren går hele tiden på hovedbanen(Skedsmo stadion). På Sten Tærud går traktoren før skolen starter(fra Kl. 07.00). Vi har hatt en fin vinter så langt så det er gode vinterbaner i år. Når det gjelder hovedbanen blir undervarmen skrudd av når det snør. Dette for at vi skal unngå iskrystaller på banen. Når snøen er borte, det har sluttet og snø og gresset nærmer seg grønn farge skrur vi på varmen igjen. Dette kan føre til at banen kan bli hard.

G13 og J13 med gode prestasjoner i Inne-KM.

Vi gratulerer J13 og G13 med solid gjennomført Inne-KM i 2019.
Både jenter 13 og G13 var igjen helt til slutt når det skulle spilles om pokaler.
G13 stakk av med tredjeplass etter seier mot Lørenskog i bronsjefinalen.

Dugnadsmuligheter

Hei alle sammen.

Vi har inngått et samarbeid med Dugnadshuset.no Har deres lag har planer om dugnad, så er det store inntjeningsmuligheter her.

Årets første treningskamp Skedsmo FK - Løten

Årets første treningskamp for A-laget er klar.

Skedsmo FK - Løten lørdag 12.januar fra 1300-1500.

Vel møtt!

Hei ledere i Skedsmo FK!! - GODT NYTT ÅR!!

Nå har vinteren og kulda kommet.”Fyren” på stadion blir satt i gang fra nytt år, som i fjor. Det er viktig at man er klar over at selv om varmen er på, er dette ikke en ”snøtiner”. Det er faktisk ikke mulig å smelte snø med denne. Det er viktig både på Sten-Tærud og på Skedsmo stadion at målene rulles ut på kortlinjen. På 7er banen stadion skal målene på langsiden mot 11er banen. Målene skal alltid stå på hjulene når du er ferdig med dem(de som har hjul). Om dette gjøres er faktisk forskjellen på brukbart eller dårlig underlag. Gjennom vinteren er det stort sett en person som kjører traktoren hele dagen. Jo mindre tid han må bruke på å flytte mål jo bedre. Hvor mye tid han får brukt på slodding er avgjørende for hvor god banen blir. Viktig å vite at Øvre banen og Sten-Tærud er en vinterbane. Det samme er 7er stadion.

Reiseregulativ 2019

Ingen endringer på reiseregulativet, km sats fra 2018 til 2019

Baneforholdene hovedbanen

Det kommer inn spørsmål om hvorfor banen er "dårlig". Hovedbanen har på lik linje som alle våre andre baner vært en vinterbane frem til 2 januar. Da ble undervarmen skrudd på. Det har nå bygget seg opp til 5 grader i bakken. Hittil er det fyrt for Kr. 10 000,- så det koster. Det er også årsaken til at vi(som tidligere) ikke har fyrt i desember. I tillegg er det få som trener i desember, kost - nytte