Påmelding akademiet august/september

Vi er godt i gang med akademitreninger denne høsten, men det er fortsatt ikke for sent å melde seg på for den første perioden.

Høstcamp - Invitasjon

Vi i utviklingsavdelingen invitere gutter og jenter 2006 til høstcamp med godt opplegg, høy funksjonalitet og bra sportslig utbytte.

Dette er første gang vi arrangerer og vi gleder oss over mulighetene vi legger til rette for. Tilbudet er for alle, samtidig så må man være genuint interessert i å lære mer.

Skedsmo FK er klare for Kvalitetsklubb Nivå 2 – Vil du være med i prosjektet?

Skedsmo FK er som den første klubben i NFF Akershus i gang med sertifisering til Kvalitetsklubb Nivå 2.
Kvalitetsklubb er et nasjonalt konsept utviklet sentralt i NFF. Hvor hovedmålet er  -  fotball for alle!

Trenerkurs 2018 - Meld dere på!

Skedsmo FK på Skedsmo stadion arrangerer trenerkurs. Alt fra barnefotballen til ungdoms kvelden.Trenerkurs i 2018 er satt opp og gjort klart.

J16/17 med seier i Hamar talentcup

Etter en godt gjennomført turnering så vinner Skedsmo J16/17 Hamar talentcup i helgen.

Vi gratulerer spillere, ledere- og trenerteam.

Anleggsstatus

Det skjer litt i forbindelse med oppgradering og fornyelse på anleggsfronten. Om det ikke skjer raskt så går det fremover med museskritt

Tilbake til skolen-camp (Uke 32 & 33)

Både i uke 32 og 33 arrangerer vi fotballcampen, "tilbake til skole-camp".

Dana Cup 2018

Skedsmo vant sølv i klasse J16 i årets Dana Cup!

Jentene kom til A-sluttspillet med andre plass i Gruppe 4.  Første kamp var en 2-0 tap mot National Soccer Academy (USA), men laget vant de siste tre kampene i gruppespillet med sifrene 5-1, 2-1 og 4-1.  Laget slo SSIF-Team Sandby (SE) i sekstendedelsfinalen 2-0 og Trott i åttendedelsfinale 1-0.  Kvartfinalen var en tøff, tett kamp mot Forus og Gausel, som endte med en 3-1 serie til Skedsmo.  Forus og Gausel traff tverrliggeren med kun noen minutter igjen med stillingen 2-1, og Skedsmo sikret serien rett deretter.  Storhamar var motstanderen i semifinalen.  Skedsmo lå under 0-1 ved pause, tok en 2-1 ledelse i 2.omgang, før Storhamar utlignet med noen få minutter igjen.  Etter målløse ekstra omganger, avansert Skedsmo til finalen med 5-4 i straffesparkkkonkurranse.I finalen ble Aalborg Akademi for sterk, og de tok en fortjent 2-0 seier.

Vi gratulerer også G16 kom til kvartfinale i A sluttspill, og G13 vant B sluttspill.

Pressemelding fra Skedsmo Fotballklubb vedrørende nytt trenerteam

Jørn Harethon ble i går kveld (28.6.18) ansatt som ny hovedtrener for A-lag herrer. Spillermøte, første trening og gjennomgang av veien videre ble gjort i går kveld.

Jørn har jobbet i Skedsmo i flere år på aldersbestemt nivå med både G19 og rekrutt.

Pressemelding:

Pressemelding

Vidar Gundersen har valgt å trekke seg som hovedtrener for Skedsmo FK A-lag.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her
Været