A-laget signerer nye spillere

A-laget er godt igang med forberedelsene til ny sesong og flere spillere er på plass.

De nyeste spillerne er kjenninger fra foregående sesong Farid Rahim og Andrei M.

Junioropplegget G19 treningsgruppe 1

Her er et kort intervju med hovedtrener for juniorlaget Lasse Ullereng.

Sesongen 2014 er igang og dersom det skulle være spillere som ønsker å prøvespille for G19 Skedsmo treningsgruppe1 så ta kontakt med Lasse Ullereng på: lu@proa.no;

Prøvespill vil foregå i Januar måned.

Link til intervju: http://youtu.be/y-Ze42ZX_40

Skedsmo FK søker keepertrener/ansvarlig

Skedsmo FK søker keepertrener eller ansvarlig i vår klubb. I utgangspunktet er det ungdomsfotballen som har behovet men det kan også være aktuelt med noe innenfor seniorfotballen Også. Søknad eller spørsmål rettes til kimapeders@skedsmofk.no, tlf: 99509440, eller jol@skedsmofk.no,

Akademiets oscarutdeling, priser og juleavslutning

I går kveld på Skedsmo stadion hadde Skedsmo akademiet prisutdeling og juleavslutning.

Av ca. 110 spillere på akademiet dette året så var det 75.barn som møtte opp.

Lyset på banene i juleferien

Lyset på Skedsmo Stadion skrus av f.o.m fredag 20/12.2013 og settes på igjen f.o.m torsdag 2/1.2014.

Lyset på Sten-Tærud banen skrus av fredag 20/2.2013 og settes på mandag 6/1.2014.

I mellomtiden kan lagene ta en velfortjent juleferie :)

Noen som har glemt igjen Skedsmo FK boble jakke i garderoben på stadion?

Det er funnet en jakke i garderoben på stadion i str. S. Jakken har en nøkkel(husnøkkel) i venstre lomme. Jakken kan hentes på klubbkontoret i dag eller i morgen.

Flere spillere på plass, Sebastien Lobmann og Anthony Davies

Da er flere spillere klare for sesongen 2014 rundt A-laget.

Denne gangen er det Sebastien Lobmann og Anthony Davies som er klare.

Flere A - spillere på plass, Didrik, Arber og Kenneth S

Hovedtrener Tommy Stovner og Sportsjef Jørn Ove er godt igang med å signere nye spillere.

De siste 3.spillerne som er på plass er Didrik Mostue, Kenneth Stovner og Arber Krasniqi.

Tidligere er Jonas Fausk, Simen Rustadbakken og Jon Fredrik W på plass. Se mer for informasjon og bilder.

Været i går skaper problemer for banene våre

Etter gårsdagens mildvær, regn og overgang til snø og kulde skaper utfordringer. Det jobbes på spreng med å få banene grønne før det kommer mer snø søndag. Men naturlig nok er det is i bunnen som vi nå jobber med å harve opp. Været fremover ser heller ikke bra ut, da det bare skal bli kaldere. Fint om lagene som ikke har tatt juleferie tar hensyn til dette.

Mange Skedsmo spillere tatt ut på kretslagstrening - 12.spillere

J00- Malin Bal, Martine Rugås, Serianne Asak , Emma Spets,

J99/98: Thea Adriansen, Yvonne Castle, Anette Nyberg,

G00: Theo Jørgensen Dahl, Vilde Birkeli,

G99: Jostein Kvaale, Sivert Westerlund,

G98: Sander Francis

Vi gratulerer spillere og ønsker de lykke til på samling på onsdag.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv

Været