Skedsmo J2000 og J98 vinner av Nattcup

Skedsmo jenter 2000 vinner av Nattcup i LSK hallen

Moro for de voksne, moro for jentene :)

"Korset er forsatt porsche"

Skedsmo FK 2001 G13 tok sølv i Nordea elite-cup

Skedsmo gutter 13 treningsgruppe 1 deltok på Nesodden i Nordea elite-cup og det gikk meget bra.

Vinnerkulturen er i ferd med å skapes på korset.

G19 elite, G17 elite og G19 bredde har informasjonsmøte

Det kalles inn til informasjonsmøte for spillere født 1997,1996,1995 som ønsker å få informasjon om tilbudet på juniornivået neste sesong.

Møte vil informere om Gutter 19 elite, gutter 17 elite og Gutter 19 bredde.

G13 2001 er igang med å hente pokaler

Skedsmo 2001 var påmeldt i LYN cup med 2.lag.

Ordinærklassen (A-sluttspill): Semifinaler: Frisk Asker Vettre vs Langhus B: 1 – 4 Lyn 2 vs Skedsmo 2: 0 – 4

Finale: Langhus B vs Skedsmo 2: 2 – 4

Skedsmo 1 tapte 4-1 over Heming i kvartfinalen som vant overlegent finalen mot Bærumsløkka i turneringen. Dette viser en stor bredde i dette års trinnet med mange homogene og konkurransedyktige spillere på flere nivåer. Utrolig moro.

Guttelaget G15 spiller kvalifisering for G16.1div

Se under for kampene og terminlisten.

Skedsmo FK - resultater 2013

En lang sesong nærmer seg slutten og her er en oversikt over resultatene til våre lag fra 13-19 denne sesongen.

Ingen store høydare resultatsmessig, men allikevel godkjent overall. Vi gleder oss allerede til ny sesongoppkjøring og nye pokaler som skal vinnes.

Skedsmo akademiet vokser og vokser

Skedsmo Fotballakademi bare vokser og vokser og flere medlemmer kommer til.

Se mer.

Skedsmo 2001 på Hamar talentcup

Skedsmo lagene som reiste opp til Hamar talentcup for 2001 med 2.lag beit godt ifra seg.

For en imponerende 2001 gjeng klubben har. Og enda flere spiller kommer undenifra.

Høstmøte kretsen

Kretsen arrangerer høstmøte på

Åråsen tirsdag 5. november kl. 18-21

Alle som ønsker å delta er velkommen.

Vi fra Skedsmo melder oss på samlet. Send derfor en mail til trine@skedsmofk.no innen 30/10 kl. 15.00 dersom du ønsker å delta : )

Skedsmo mot Moss G16 - 6-1 seier

Skedsmo tok imot Moss G16 på lørdag og dette ble en spennende kamp.

Med total overkjøring og 6-1 seier så ble interkretsplassen for guttelaget sikret. Nå er målet 3.poeng mot Nordstrand og fortsatt klatring på tabellen.

Vi gratulerer spillere, trenere og støtteapparat med sesongen som er blitt vel gjennomført og målsetningen er nådd.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv

Været