Fyrverkeri2019

AkademiSøndag

Vi gjennømfører ekstratrening førskommende søndag 13.mai for barn født 2006, 2007 og 2008.

AkademiSpesial - fredag 11.5

Siste mulighet for å melde seg på AkademiSpesial fredag 11.mai. Det er fri på skolen, men vi arrangerer akademiøkt på Skedsmo Stadion fra 10.00 til 11.30.

Kiwi Grønn Cup

Lørdag var G11 og G13 aksjon. I klassen G13 var det Hakadal som stakk av gårde med seieren i en spennende finale mot Fet.

I dag søndag spilles det kamper i G10 og G12 klassen.

AkademiExtra - mandag 7.5

Førstkommende mandag gjennomfører vi andre AkademiExtra for året. Dette inkluderer treningsøkt på stadion, innblikk i a-lagsgardeoben før kampen og gratis inngang på a-lagskampen med en foresatt.

Skedsmo FK spiller på lag med iHUS

I går var vi innom å besøkte iHUS i deres nye lokaler på Skedsmosenteret

Kjøp Skedsmobrødet

Mer Skedsmobrød til salgs!

Vi tok med oss Christian Haulan på Rema 1000 på Skedsmokorset.

Se mer her: https://www.facebook.com/www.skedsmofk.no/videos/602741766746530/

Løp og kjøp Skedsmobrødet på Rema 1000 på Skedsmokorset eller på Holt-Vestvollen.

LSK - Sandefjord - Æresgjesten

Skedsmo er invitert til å være æresgjester i kampen mellom LSK og Sandefjord søndag 06/05 kl 1800.

Det betyr at alle klubbens medlemmer og øvrige tilhengere er hjertelig velkomne GRATIS på kamp. Det er Skedsmo sine egne yngre spillere som vil være maskoter på denne dagen. Skedsmo stiller også opp med ballhentere.

Påmelding akademiet

Onsdag 2.mai er vi i gang med ny måned på akademiet.

LSK på besøk

I morgen (onsdag 25 april) er det en innholdsrik dag på Skedsmo stadion. LSK A-lag herrer og utviklingsavdeling kommer på besøk gjennom prosjektet Æresgjesten.
Dagen vil inneholde trening, snakket med spillere fra Eliteserien og trenerforum. LSK kommer 1700 og er her frem til ca. 2000
Vel møtt.

Andre serierunde Norsk Tipping ligaen

Andre serierunde i Norsk Tipping ligaen
Skedsmo – Vestfossen 1-2.
Mål: Lars Jørgen Mork (assist Fredrik Mundal).

Spillere, trenere, ledere og publikum var alle klare og motiverte for en revansje fra NM kvalifiseringstapet mot Vestfossen. Dessverre skulle vi ikke klare å håndtere et direkte Vestfossen lag som nok en gang gjør to mål etter innkast.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her
Været