SFK / Brukermanu / Manual for LAGANSVARLIG / Vedlikeholde lagskalenderen / Opprette en ny hendelse i Lagkalenderen

Gutt 1

Opprette en ny hendelse i Lagkalenderen

Bookmark and Share

For å kunne opprette, redigere eller slette en hendelse i Lagkalenderen, MÅ du:

1. ha fått tilgang til å gjøre det fra administrasjonen eller en Lagsansvarlig på laget.

2. være pålogget din egen Googlekonto.

Du kan opprette en hendelse på flere måter:

Klikk og skriv for å opprette en hendelse 
Klikk dagen der du vil opprette en ny hendelse. Hvis hendelsen varer lenger enn en time, klikker du og drar. Skriv inn tittelen og hendelsestiden for den nye hendelsen i boksen. Klikk til slutt Opprett hendelse for å publisere hendelsen i kalenderen med en gang, eller klikk Rediger hendelsesdetaljer for å legge til mer informasjon.

Opprett en hendelse ved hjelp av forgrunnsboksen for hendelser 
Bare klikk på en dato i kalenderen og skriv inn informasjonen [Legetime kl. 11.00] og forgrunnsboksen for hendelser vil legge den nye hendelsen direkte til kalenderen din. Hvis du vil ha flere tips om hvordan du oppretter hendelser med forgrunnsbokser for hendelser, kan du gå tilHvordan oppretter jeg en hendelse ved hjelp av forgrunnsboksen for hendelser?

Opprett en hendelse ved hjelp av koblingen Opprett hendelse 
Klikk Opprett hendelse i venstre kolonne i kalenderen. Du kommer til en side der du kan oppgi så mye informasjon som du ønsker om hendelsen. På denne siden kan du også legge til gjester, endre en påminnelsesinnstilling og publisere hendelsen for andre brukere. Når du har oppgitt informasjonen og valgt de ønskede innstillingene, klikker du Lagre.

Opprett en hendelse fra kalenderlisten 
I kalenderlisten til venstre klikker du på nedoverpilen ved siden av den aktuelle kalenderen. Velg deretter Opprett hendelse i denne kalenderen.