SFK / Lagene / Herrer / A-laget 4.div / Nyheter

Sortland - Skedsmo 2 - 0

Denne helgen var det klart for ny tur til Nord-Norge og motstanderen het Sortland. Dette var også nest siste seriekamp før vi tar en etterlengtet sommerferie. Lørdagen begynte grytidlig, med avreise fra Gardermoen kl 08:15. Vi ankom Sortland rundt kl 11:00, sjekket inn på hotellet og fikk spist en nydelig lunsj før matchen startet kl 16:00. Alt lå til rette for at dette skulle bli en fin dag for Skedsmo fotball.

Nytt rødt kort ødela festen! Skedsmo - Fløya 1 - 1

Helgens motstander, Fløya, var før sesongen regnet som en av de største favorittene i avdelingen. Selv med en seriestart under pari har de vist klasse ved bl.annet å slå ut Tromsdalen fra cupen. Det vitner også noe om kvaliteten på årets Norsk Tipping-liga, når lag nr 8 i Norsk Tipping-ligaen avdeling 6 kan slå ut lag nr 7 i OBOS-ligaen. Vi kom fra et skuffende uavgjortresultat mot Lørenskog, og var klare for å revansjere oss mot Fløya.

Skal det være noe mer før vi stenger? Skedsmo - TIL2 5-2

Både Erik Torud og Kenneth Stovner Jacobsen hadde tatt på seg serveringsskoene til helgens kamp mot Tromsø2, og resten av spillerne kunne bare velge hva som skulle stå på menyen. 3 cornermål førte til en solid 5-2 seier mot rekruttene fra "Nordens Paris".

Fantastisk snuoperasjon i toppkampen! Harstad - Skedsmo 1-2

I helgen tok vi en ny tur oppover til "det kalde nord" som det så fint kalles. Faktum er at på tre av fire reiser til Nord-Norge sålangt, har vi ikke sett en sky på himmelen. Denne gangen reiste vi FRA et regntungt østland TIL over 20 grader, strålende sol og toppkamp i nord.

Harstad har virkelig fått sving på sakene i det siste og hadde før helgens kamp fire strake seiere, og med det klatret opp på 2.plass på tabellen før runden. Vi forventet en knalltøff bortekamp, og vi fikk rett i våre antagelser.