SFK / Lagene / Herrer / A-laget 4.div / Nyheter / Sortland - Skedsmo 2 - 0

Sortland - Skedsmo 2 - 0

Sortland var fint, men dessverre endte turen uten poeng.

Denne helgen var det klart for ny tur til Nord-Norge og motstanderen het Sortland. Dette var også nest siste seriekamp før vi tar en etterlengtet sommerferie. Lørdagen begynte grytidlig, med avreise fra Gardermoen kl 08:15. Vi ankom Sortland rundt kl 11:00, sjekket inn på hotellet og fikk spist en nydelig lunsj før matchen startet kl 16:00. Alt lå til rette for at dette skulle bli en fin dag for Skedsmo fotball.

Vi startet matchen godt og skapte en veldig god sjanse etter bare 10 minutter. Rustadbakken trer gjennom Lindahl som får tuppet ballen mot mål, men keeper redder greit. Det er vi som har banespillet, men Sortland er farlig på overganger. Etter 15 minutter får Sortland et innkast midt inne på Skedsmos banehalvdel. Innkastet blir tatt hurtig og vi er ikke helt på stasjon i det kastet går, en spiller kommer fri nede på vår venstre side, kipper ballen inn på bakerste, hvor en Sortlandspiller på nydelig vis tar ballen på hel volley og setter den i hjørnet bak en sjanseløs Fiskvik. I utgangspunktet et alt for enkelt mål til tross for en god prestasjon av Sortlandspilleren. De neste 20 minuttene skjer det ikke stort. Vi har mye ball, men er veldig unøyaktig på den siste tredjedelen og klarer derfor ikke å skape de helt store målsjansene. Etter 35 minutter får Sortland nok et innkast på vår venstre side, denne gangen er det nede ved hjørneflagget. Sortland flytter opp sine hodesterke midtstoppere for et langt innkast. Det ender med at Sortland vinner duellen på første stolpe, får stusset videre og kriger inn 2-0 foran mål, bak et litt passivt Skedsmolag. Dermed går vi til pause på stillingen 2-0 til Sortland.

I pausen bestemmer vi oss for å gå ut å gjøre et ærlig forsøk på å snu kampen og guttene responderer godt på dette. Vi starter andre omgang strålende og Sortland henger rett og slett ikke med på det høye balltempoet. Vi gjør det vi ble enige om i pausen, triller ball, vender spill, utfordrer en mot en og tar avslutninger på mål, men det vil seg ikke helt. Vi klarer rett og slett ikke å sette ballen i mål og skape den utryggheten i Sortlandlaget som skal til for å snu kampen. I tillegg så viser Sortland at denne matchen betyr mye for dem også, de kriger og fighter med alt de har hele matchen og får betalt for det. Vi taper dermed matchen 2-0, til tross for en god andre omgang. Et skuffende resultat for oss.

Nå er det bare å nullstille, sørge for å få en god treningsuke bak oss, så skal vi være voldsomt revansjesugne neste helg, da møter vi Salangen borte i siste kamp før ferien. Da må vi finne tilbake til den gode følelsen vi hadde på starten av sesongen å sørge for at vi tar med oss 3 nye poeng inn i ferien.

Trykk her for TABELL

Lagoppstilling:

Emil Fiskvik,

Arber Krasniqi - Edmir Asani - Erik Torud - Glenn Sandvik,

Afrim Thaqi - Kristoffer Langerud - Simen Rustadbakken - Lars Jørgen Mork - Christoffer Blix,

Robin Lindahl

Benyttede innbyttere: