SFK / Om SFK

Om SFK

Skedsmo FK sine farger er:

Drakt = Hvit

Shorts = Hvit

Strømper = Røde

Alle Skedsmo FK lag SKAL spille i disse farger på Skedsmo stadion.

Politiattester

Politiattest for idrettslag

Alle ansatte og frivillige som skal utføre oppgaver for idrettslaget som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming, skal avkreves politiattest.

I Skedsmo Fotballklubb følges dette opp slik:

Nye lagledere/trenere/kontaktpersoner oppgir f. datoen sin til politiattest-ansvarlig (Trine Fausk - trine@skedsmofk.no).

Politiattest-ansvarlig sender så ut en mail med informasjon om politiattester og link til å søke om politiattest, samt vedlegget som bekrefter at vedkommen har verv i klubben.

Når lederen har søkt om attest, vil den komme i retur i posten (ofte i digital postkasse), og må da fremvisis til politiattest-ansvarlig for registrering av godkjent politiattest.

Politiattest-ansvarlig holder kontroll på hvem som har godkjente attester og følger opp de som evt. ikke har levert.

Skedsmo sangen 2015

Vår kjente og dyktige Fredrik Klemp er ikke bare en god fotballspiller, men han er også en dyktig sanger.

I år har han laget vår egen Skedsmo sang. Hør den her.

Skadeforebyggende trening!

Thomas Lund Johannessen - Naprapat på Skedsmo Naprapatklinikk holdt et foredrag for fotballtrenerne i SFK forrige onsdag.

Foredraget inneholdt fysisk trening og skadeforebyggende arbeid.

Se mer informasjon på vedleggene for å se presentasjonene.

Skedsmo satser på kvalitet i alle ledd

Høsten 2021 ble Skedsmo Fotballklubb sertifisert som kvalitetsklubb på nivå 2. Skedsmo er en av tre klubber i Akershus fotballkrets som har dette nivået.

NFF kvalitetsklubb nivå 2 er det andre av tre nivåer i NFFs klubbutviklingshierarki. Målet er å stimulere til god klubbutvikling som forsterker helheten.  Nivå 2 bygger på det første, grunnleggende nivået. Her utfordres klubben til ytterligere utvikling som vil forsterke helheten, samt kvaliteten i aktiviteten.