SFK / Om SFK / Nyheter / Baneforholdene hovedbanen

Fyrverkeri2019

Baneforholdene hovedbanen

Bookmark and Share

Det kommer inn spørsmål om hvorfor banen er "dårlig". Hovedbanen har på lik linje som alle våre andre baner vært en vinterbane frem til 2 januar. Da ble undervarmen skrudd på. Det har nå bygget seg opp til 5 grader i bakken. Hittil er det fyrt for Kr. 10 000,- så det koster. Det er også årsaken til at vi(som tidligere) ikke har fyrt i desember. I tillegg er det få som trener i desember, kost - nytte

Siden 2004 og til 2017 har vi hatt fyring med gass. I 2017 bestemte kommunen at vi skulle legge om til fjernvarme. I utgangspunktet skulle det være litt billigere, men isteden ble det dobbelt så dyrt. Kommunen jobber med å effektivisere strømmen(det gjøres i vårt tekniske rom - eller gass huset som vi har kalt det) så vi har håp om å kunne ha mulighet til å redusere strømmen som går ut i banen. Banen sloddes hver dag, flere ganger pr. dag og i tillegg vil vi salte de områdene hvor det er is. Nå skal vi få hjelp av vær gudene med mild vær så det vil bli jobbet også i helgen med banen. PS! Undervarme er ingen smelte maskin.

En ting som fortsatt blir viktig særlig gjennom vinteren på alle våre baner er - ALLE MÅLENE MÅ SKYVES OVER PÅ KORTLINJEN ETTER BRUK.