SFK / Om SFK / Nyheter / Brage Skaret solgt til Vålerenga Fotball

Fyrverkeri2019

Brage Skaret solgt til Vålerenga Fotball

Brage Skaret er en kjempe representant for SFK.

Brage Skaret har i dag blitt solgt til Vålerenga Fotball Elite.

Brage har hele sin karriere spilt i Skedsmo FK, og de siste årene har han blant annet spilt på G15 og G16 landslaget.

Brage har vært involvert rundt senior herrer i 2017/2018 sesongen.

Brage har gjennom sin voksne tilnærming, dedikasjon, strukturert treningshverdag og iherdig arbeid gjort seg fortjent til sin egen utvikling og de mulighetene han har fått de siste årene. Han har også fått mulighet til å lede G16 landslaget som kaptein. Brage er ydmyk, lojal, tilstede, viser stort eierskap til egen utvikling og svært ambisiøs. Vi gratulerer Brage med overgangen til Vålerenga Fotball og ønsker ham all lykke til videre i sin utvikling som fotballspiller og menneske.

Vi gleder oss til å følge deg fra sidelinjen. Brage vil frem til sommeren han en liten tilhørighet til senior herrer gjennom sin treningshverdag.

Vi gratulerer alle trenere, ledere, spillere og foreldre som har vært involvert rundt Brage sin hverdag og utvikling.

Hvit og rød -  Opp og frem – Vi bygger for fremtiden