SFK / Om SFK / Nyheter / Damelaget med seier i første kvallik kamp

Fyrverkeri2019

Damelaget med seier i første kvallik kamp

Damelaget med seier i første kvallik kamp

Det ble seier på bortebane mot Bærumsverk i første kvallik kamp. Skedsmo jentene vant en fortjent seier som burde vært større. Banespillet var jevnt fordelt, men jentene var solide bakover og skapte mange målsjanser.

Første mål kom etter 15 min. spill da Selje kunne sette straffespark sikkert i mål. Straffen var det Siw som skaffet da hun ble felt bakfra innenfor 16m. BV var agressive og sklitaklingene haglet, men stod høyt i bakre firer og vi kunne gang på gang utfordre bakrommet. Både Silje og Siw var på hugget, mens Mostue var oppspill punktet. Selje i sin dype rolle kunne tre igjennom kantene. Elisa og Ingvild fikk lite rom, men jobbet godt. De var flinke til å forstyrre oppspillene til motstander. Emilie og Ida var flinke til å balansere mellom å spille seg ut gjennom midtbanen og å slå bakrom. Fra starten av var de også flinke til å rulle ball bak. I oppspillene var stopperne gode til å bryte foran. Ronja som sweeper fungerte også veldig bra. Både Oda og Kjersti på backene var flinke til å komme på overlapp. Samtidig var de gode defensivt og vant 90% av duellene. Etter 75 min. hvor spillet bølget frem og tilbake kunne Siw på skudd fra 16m klinke ballen i nettaket via tverrligger. Godt skudd. Siw var også alene med keeper mot slutten av kampen, men keeper reddet. Iris kom inn på kant og kom til noen innleggs muligheter.

En solid kamp av Skedsmo"damene" hvor de er solide bakover og skaper mange målsjanser. Fin spillet var vanskelig mot et hardt arbeidende Bærumsverk lag. Et godt grunnlag for returkampen på Skedsmo stadion torsdag 18 oktober kl. 17.30.