SFK / Om SFK / Nyheter / Vi, Skedsmo FK skal være æresgjest på Åråsen 28 april i forbindelse med tippeligakampen LSK-Haugesund

Fyrverkeri2019

Klarer vi å dra 1000 spillere, trenere, ledere, foreldre, venner, bekjente, naboer mfl. fra Skedsmokorset på kamp på Åråsen ? Klare vi å fylle RB tribunen ? Inngangen på Åråsen er GRATIS

Men først skal vi imponere på trening på Skedsmo stadion kl. 17.00 med LSK spillere tilstede.

Velkommen som Æresgjest på Åråsen

Topp – og breddefotball hånd i hånd.

Lillestrøm Sportsklubb og NFF Akershus ønsker å styrke samspillet mellom topp og bredde, og ikke minst styrke samholdet om fotballen i Akershus. Vi ønsker å benytte LSK’s kamper i Eliteserien som ramme til dette gjennom hele sesongen 2018.Vi har en drøm om at alle fotballspillere på Romerike skal innom Åråsen på en Eliteseriekamp i løpet av sesongen, dette skal vi få til ved en rekke tiltak.

Et av tiltakene er ”Æresgjesten”, vi ønsker å invitere deres klubb til Åråsen for å se LSK – Haugesund 28/4 2019. Med å invitere klubben så mener vi ”hele klubben”, det vil si styret, trenere, lagledere, spillere og deres familie og venner! Vi vet at toppidrett er forbilder for den yngre garde. Derfor legger vi til rette for at toppen møter bredde, og bredde møter toppen.

Vi tilhører en fantastisk krets der vi må samles – skape identitet rundt og være stolte av.

Før denne kampen så ønsker vi først å besøke dere på deres hjemmebane 25/4 2018 med spillere fra vårt Eliteserielag og vår utviklingsavdeling.

For å styrke samspillet mellom topp – og bredde, tror vi det er nødvendig og nyttig at vi kjenner hverandre. Det gjelder ikke bare det som skjer ute på banen gjennom ferdighetsutvikling av spillere, men også det som skjer i drift av klubb. Det er kanskje flere likhetspunkter enn forskjeller i det å drifte en toppklubb versus en breddeklubb?

Vi ser frem til å besøke dere den 25/4 og vi håper at så mange som mulig fra deres klubb ønsker å besøke oss den 28/4.

Vennligst se egen invitasjon vedlagt og gi oss snarest en tilbakemelding på at dette er noe dere har ønske og mulighet til å være med på.

Hele invitasjonen:

Med sportslig hilsen