SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv

Gutt 1

Nyhetsarkiv

J15 klare for sluttspillet i Adidas cup

J15(f.97) slo lørdag Høybråten/Stovner 3-0(2-0) i kvartfinalen i Adidas Cup. Etter å ha tatt en tidlig 2-0 ledelse i 1 omg. hadde jentene full kontroll. Sluttspillet går på Valle Hovin helgen 22 - 23 september. Lørdag spilles semifinalen, mens søndag blir det enten bronsjefinale eller finale.

///LES

HUSK!!!! ÅPENT HUS - TREN GRATIS PÅ LØRDAG

Lørdag 8 september kl 0900-1700 holder vår samarbeidspartner Kjeller Treningssenter åpent hus hvor alle i SFK familien kan trene gratis. Det er satt opp ulike typer saltimer hvor det er mulig å forhåndspåmelde seg på post@kjellertrening.no eller 63892176. Ellers er hele senteret åpent for trening hvor alle fasilitetene kan prøves ut. Tilbudet gjelder alle spillere, trenere, ledere, foreldre, familie og sponsorer.

///LES

MINNER OM SKEDSMO FK SIN VERVEKONKURRANSE GRASROTANDELER - MER INNTEKTER TIL KLUBBEN VÅR !!! (UTVIDET FRIST 30.09.12)

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller en forening som du ønsker å støtte - Din Grasrotmottaker.

Vi oppfordrer deg til å støtte SKEDSMO FOTBALLKLUBB.

Fremgangsmåte: Når du bruker ditt spillekort og leverer inn spill via Norsk Tipping kan du knytte deg opp mot Skedsmo Fotballklubb. Be om kvittering på at du har valgt Skedsmo FK. Ta vare på kvittering, og levér til din lagleder eller ansvarlig for konkurransen på ditt lag. 

1. premie: Gavekort kr. 15.000,- fra Comet Sport til laget

2. premie: Gavekort kr. 10.000,- fra Comet Sport til laget

For å vinne må alle på laget ha vervet minst 2

Kampanjeperiode:  13.07.2012 – 31.08.2012 utvidet til 30.09.2012

///LES

Keepersøndag høsten 2012

 Spesialtrening keepere
Akershus Fotballkrets tilbyr treningstilbud til alle jente - og gutte keepere født 1997 til og med  2002. 
AFK vil med dette tiltaket fokusere på kompetansehevning innen teknikk og rolle, i tilegg til dette vil trenerne få muligheten til å øke sin kompetanse.
Vi vil organiseres trenerforum der vi vil ha fokus på trenerutvikling og organisering av treningene i klubbhverdagen.

///LES

Skedsmo jenter 98 til topps på jentefestivalen 2012

Etter en treg start med 2 uavgjorte fikk de en sterk 3-0 seier, falt sammen i siste kamp og tapte 0-1. Seiersrekka kom etter 4 harde kamper hvor Aurskog ble slått 1-0 i semifinalen.

Finalen mot SKI ble jevn men Skedsmo vant 2-0 og ble vinner av klassen jenter 14 år.

///LES

Sterk 7-0 seier borte mot Sparta/Bragerøen

Med fem endringer i startelleveren fra siste kamp viser vi i dag at vi har en meget god bredde i stallen. Gutta hadde små problemer med å slå Sparta/Bragerøen og vi gir oss ikke før det står 7-0. Vertene hang bra med i starten, men slet etter hvert med å holde følge med et ballsikkert og hurtig skedsmolag.

///LES

Ida er tatt ut på J15 landslaget til dobbelt landskamp mot Tyskland

Ida som til daglig spiller for Skedsmo FK's J19 interkrets og damelag er tatt ut til dobbeltlandskamp mot Tyskland 11 og 13 september. Ida som er født 97 kom til Skedsmo fra Frogner før denne sesongen og er en meget talentfull midtstopper. Foruten treninger og kamper med Skedsmo hospiterer også Ida med LSL Kvinner sitt rekrutt lag. Skedsmo FK ønsker Ida lykke til i Tyskland.

///LES

LSK turne på stadion

Takk til alle lagene som stilte til trening på Skedsmo stadion tirsdagen i regnværet. Etter at LSK A-lag var ferdig med sin treningsøkt var det trening for våre unge lovende. Yrende liv på stadion med parallelt trener forum hvor trenerapparatet til LSK samt fysioterapautene stilte. 40 trenere fra Skedsmo FK var lydhøre og fikk en gjennomgang av hvordan LSK A-lag tenker om spillerutvikling for den enkelte spiller.

 På bildet: Fornøyde 2003 seler på treningssamlingen

///LES

2-0 og seier i kveldens krig på stadion

Selv om oddsselskapene hadde oss som skyhøye favoritter i kveldens kamp mot tabelltreerne viste vi at det ville bli krig.  Og krig ble det. Når motstanderlaget kun er interessert i å slå lange baller med snø på og krige på det som måtte falle ned, også omtalt som spillerutvikling, blir det sjelden en vakker fotballkamp. Vi leverte 20 min med bra spill i første omgang, to flotte mål og antydning til festfotball siste 15. Det holdt til tre poeng i dag.

///LES

Minner om dagens begivenhet(er) på Skedsmo stadion. LSK tippeligalaget trener på Skedsmo stadion tirsdag 28 august.

Minner om LSK-turné 2012: tirsdag 28/8 på Skedsmo stadion kl. 14.30 Vi ønsker å vise frem fotballinteressen på Skedsmokorset /HUSK Å MELDE DEG PÅ!!!!

Lillestrøm Sportsklubb med samtlige spillere i A-lagstroppen og hele trener/støtteapparatet vil i år besøke noen

utvalgte klubber på Romerike, Og nå er turen kommet til Skedsmo FK.

LSKs spillere/trenere og øvrig støtteapparat ønsker å komme nærmere spillere og trenere i andre klubber

i vårt nærområde.

///LES