SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv

Gutt 1

Nyhetsarkiv

Sesongens 8. strake hjemmeseier

Så er fotballferien endelig over og vi kunne innvie vårt nye kunstgress med hjemmekamp mot Eidskog. Etter en litt kort oppkjøringsperiode etter ferien kunne det virke som om noen av gutta fortsatt var i feriemodus. Men med seier 5-2 på en litt dårlig dag sier det en del om hva som bor i dette laget.  Tar vi med at troppen fortsatt er litt skadeutsatt, noen soner for kort og andre fortsatt er på ferie, skal dette bli bra når alle er på plass.

///LES

Høstjakta i gang på nytt gress

Endelig ligger det nye gresset klart på hovedbanen og torsdag kveld hadde a-lags gutta sin første trening på det nye underlaget.Vi viste gjennom en glimrende vårsesong at på hjemmebane var vi ikke i nærheten av poengtap. 7 strake seire og hele 28 – 3 i målforskjell var sterkt medvirkende til at vi innehar en 2. plass på tabellen i årets 3. divisjon før høstsesongen starter. 

///LES

Exit for Skedsmo FK i A-sluttspillet i Norway Cup 2012 - oppdatert torsdag kl. 19.15

Både G19, J16 og J19 som har spilt i dag. torsdag røk ut. Det er skuffende at ikke et eneste av alle våre lag klarer å ta seg videre til kvarfinale i A-sluttspillet, men vi får prøve igjen i 2013. Sist vi hadde en vinner i NC var i 1987 hvor J19 laget vant 5 - 3 over Jardar.

///LES

Første trening onsdag 8.august

Trening på Sten-Tærud kunstgress onsdag 8.august. Oppmøte kl. 19.15

Ta med ball !

Vi får med gjestetrener på denne treningen.

///LES

Onsdag 1 august og kun gummi gjenstår og vi starter opp med legging av gress på grusbanen

Vi har nå gått inn i august og det blir grønnere og grønnere på Skedsmo stadion. Vi hadde en liten arbeidsulykke på formiddagen hvor det ble kjørt en spiker gjennom et av rørene på stadion kunstgress. Dette er nå tettet av rørlegger og har ikke forhindret noe av fremdriften. Sand er fylt inn i teppet og Desso vil nå i skrivende stund starte med å fylle i gummi. Helt ferdig blir de først fredag, men A-laget trener som planlagt på det nye gresset torsdag kveld. Velkommen til himmelen:-)

På grusbanen starter et nytt team legging av gress torsdag morgen. Det forventes at det er ferdig i løpet av helgen, men foreløpig må vi ta et forbehold, været.

///LES

Skedsmo spiller på Sommertid fredag kveld 27/7 kl. 20.00 på TV2

I forbindelse med Norway Cup sitt 40 års jubileum skal Mikael representere Skedsmo FK. Det er bare å skru på TV2 kl. 20.00 å følge programmet Sommertid.  

///LES

Gresset på hovedbanen er nå rullet av

Klokken 22.50 var gammelt gress fjernet. Desso sine folk har gjort en kjempe jobb og holdt et høyt tempo fra klokken 08.30 i dag tidlig. 

///LES

En arbeidsdag har gått og halvparten av gresset som var på hovedbanen er rullet bort

God logistikk av leverandøren gjør prosessen rask og effektiv 

///LES

4 timer siden Desso startet å ta av gresset på hovedbanen ....

Halve dagen har gått og 1/4 av banen er nå fri for gress. Det gamle gresset legges ved inngangen på steinbråteveien. Sameie i Snekkerstuveien og sandbakkveien har allerede tinget ca 1500 kvm. Gi beskjed dersom du ønsker å rulle ut i borettslaget eller i hagen.

///LES

Hovedbanen stengt fra 23 juli - 4 august

Mandag 23 juli starter arbeidet med å bytte topp dekket på hovedbanen. Først skal det gamle gresset tas av. Deretter skal alle kantstener fjernes før banen skal jevnes ut. I slutten av uken påbegynnes utrullingen og limingen av nytt gress som kommer varmt fra Holland. Til slutt er det sand og gummi som skal ifylles. Vi håper at banen skal være klar i løpet av onsdagen(uke 31).

Grusbanen er det betraktelig mer jobb med, men de skal nå være ferdig med graving og nedlegging av drens rør. Deretter blir det asfaltering rundt banen før gresset rulles ut og limes. Deretter må det fylles i sand og gummi.

Desso sender sine beste fra Holland for å utføre gresspåleggingen. De har blant annet lagt på Strømmen og Sarpsborg sitt gress. 

///LES