SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv

Gutt 1

Nyhetsarkiv

Kontaktpersoner under Dana Cup 2012

Under følger en oversikt over Skedsmos lag i turneringen og hvem som er ansvarlig for, og kontaktperson for, hvert enkelt lag. Nederst også en oversikt over representanter fra klubben som vil være dere nede.

///LES

Kontoret er stengt i juli

Send mail til post@skedsmofk.no dersom det er hastesaker. Adm. ønsker dere alle en solfyllt sommer!!

///LES

Nå er vi i gang.........

Da er vi i gang med grunnarbeidet på grusbanen og fredag eller mandag kommer kunstgresset fra Strømmen. Det er bare å glede seg til det blir grønt på grusbanen for nå er det ikke lenge til.

///LES

Ny rekord på årets Fotballskole

Årets Tine Fotball Camp har aldri tidligere hatt så mange jenter påmeldt. Av totalt 134 påmeldte er rundt 40 av disse jenter. Årsaken kan være at historisk har Skedsmo FK vært en jenteklubb. Nå er kanskje jentene på vei tilbake. Nytt i år er at også Unified har hatt deltagere på årets Fotball Camp med stor suksess. Se forøvrig større dekning i RB 29/30 juni utgaven. 

///LES

Ubeseiret på hjemmebane

Skedsmo A-lag kan notere seg for nok en seier hjemme. Denne gangen var det Bøler som måtte ungjelde. For ett år siden lurte vi på hva som var galt med Skedsmo i vårsesongene. I år har alt snudd. Ikke bare for A-laget, men også for G19 laget som begge leder serien en runde før ferie pausen. Noe har vært gjort riktig i 2012.

///LES

3 nye poeng hjemme

Strømmen 2 fikk det ikke noe lettere enn de andre 3 div lagene som har besøkt stadion i år. Total dominans og 5-0  ga oss den sjette strake hjemmeseieren i år.

28 poeng på 11 kamper og en grei målforskjell er et bra utgangspunkt for resten av sesongen.

///LES

Jentene tok for seg i Arvika Cup

Skedsmo J2000 stilte med tre sjuer-lag på Arvika-cup. Jentene vant A-sluttspill, tapte bronsefinale i A-sluttspill og vant B-sluttspill!

Gratulerer med kjempeinnsats!!

Premieutdeling fra venstre: Elin, Lisa, Anniken, Anette, Maria, Serianne, Celine, Line, Silje, Oda

///LES

Heldig poeng til rekruttene mot serieleder Nannestad

Skal man vinne fotballkamper holder det ikke å jogge umotivert rundt når motstanderne legger hundre prosent i alle løp og taklinger. Etter en veldig bra kamp mot Rælingen i forrige runde virket det som lysten til å spille fotball nesten var borte. Det positive får være at vi spiller 1-1 mot et av topplagene på en heller dårlig dag.

///LES

Lagersalg på Skedsmo Samfunnshus

Lagersalget starter 19 juni og varer frem til 24 juni

Skedsmo FK medlemmer kan handle mandag kveld(18 juni) fra 17-19 på et førsalg hvor vi gir 20% RABATT PÅ ALT, velkommen!!

///LES

Gutta viser styrke igjen

5-2 seier borte mot Vestfossen på en meget fuktig og glatt naturgressbane er sterk. Tar vi med at dette laget kun har sluppet inn 1 mål på de siste fem kampene og at vi vinner siste 20 min 4-0 med en mann mindre på banen gjør det ikke prestasjonen mindre. Nettopp denne evnen til å snu kamper hvor vi kommer litt skeivt ut, er den største forskjellen fra i fjor.

///LES