SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv

Gutt 1

Nyhetsarkiv

Styremøte 14.2.2012

Styret i Skedsmo FK skal i kveld godkjenne regnskapet for 2011.

Det er ventet kraftige diskusjoner rundt enkelte disposisjoner.

///LES

Klart for sesongens andre hjemmekamp

SFK - Grüner, Lørdag kl 1600

2 seire og en uavgjort, 7 poeng etter 3 kamper er vår fasit før lørdagens kamp mot Grüner, en motstander vi ikke har møtt i seriesammenheng tidligere. Grüner endte på 2. plass i 4. divisjon sesongen 2011 og rykket med det opp til 3. divisjon. Grünerløkkas stolte menn har hatt en tøff start på inneværende sesong og deres 3 kamper har alle endt med tap og 1-9 i total målforskjell. Således møter vi en motstander som bør slås for å innfri sesongens målsetting om å kjempe i toppen av tabellen. 

///LES

Keepersøndagere vinter 2012

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque mauris justo, suscipit id auctor sed, venenatis vel leo. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Nulla semper lacus a turpis posuere elementum. Aenean tempus pellentesque tellus, at fringilla velit gravida quis. Cras nec dolor nunc, non dignissim ante.

///LES

J96 til finalen på Hamar

Jenter 96 var på Hamar på returacup og kom til finalen mot Fron, men måtte se seg slått med 3-0.  Men de gjorde en veldig fin turnering med mye bra spill og målforskjell på 24-4. Gratulerer med pokalen og flott innsats.

///LES

Informasjon og tilbud til spillere G/J født 2003-1999

Skedsmo Fotballakademiet tilbyr nå rimeligere treninger på flere aktuelle dager i uken. Se informasjon som ligger vedlagt.

///LES

Første 3 poenger til IK-gutta

Tirsdag ettermiddag i herlig vår vær, tok Skedsmo G – 16 interkrets lag imot Drøbak – Frogn til kamp på Skedsmo Stadion.

Etter 2 tap og 2 uavgjorte så langt i sesongen, var en seier svært etterlengtet og viktig.

///LES