SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter

Ny hovedtrener på G14 og 50% stilling på akademiet !

Det er en glede å informere om at Abdifatah Yahye Ali blir ny Hovedtrener på G14(2007).

Abdi er 28 år og har studert Sport management Bachelor. Han har UEFA B-lisens og B-lisens spillerutvikler. Han har vært trener i klubber som Lørenskog, Skjetten, Strømmen, Stabæk, Træff og Eide og- omegn. Abdi har også en fortid som trener på flere lag i Skedsmo, hvor han hadde både gutter 00 og jenter 00, gutter 02, jr 2 samt på akademiet. Han har vært fotballtrener i alle årsklasser og kommer nettopp fra A-lagstrener jobb en 4.div klubb. Abdi starter i stillingen på akademiet i Januar 2021.

Gratulasjoner til G16 med seier i OBOS cup

Skedsmo FK sitt G16 lag vant finalen i OBOS cup. G16 kunne heve pokalen etter 5 - 2 seier mot Skjetten i finalen. G14 laget spilte også finale, men tapte 1 - 2 mot FET

Espen Josten er vår nye Jenteansvarlige i Skedsmo FK

Det er med glede vi kan melde at Espen Josten tar rollen som Jenteansvarlig. Espen har lang fartstid i fotballen både som trener og leder. Han har trent både gutte og jentelag i barn, ungdoms og seniorfotballen. Espen’s hovedoppgave er å sørge for at klubbens Sportsplan følges. Han er ellers ansvarlig for oppfølging av trenere og lag fra 7 år til senior. Kommunikasjon og dialog er stikkord som er sentrale i rollen. Vi ønsker Espen velkommen og lykke til i rollen.

Det haster å stemme frem Skedsmo FK i lokalbidraget frist 25 oktober

Lokalbidraget - stem på Skedsmo Fotballklubb sin søknad Lokalbidraget - stem på Skedsmo Fotballklubb sin søknad Lokalbidraget: Nå er det mulig å stemme på Skedsmo Fotballklubb! Nå er det mulig å stemme på Lokalbidraget, og alle kunder i LillestrømBanken kan gi sin stemme i mobilbank. Hent inn Lillestrømbanken app'en og stem på lokalbidraget til Skedsmo FK. Din stemme er verdt flere TUSEN kroner for Skedsmo FK. Dersom du har venner som har konto: i Lillestrømbanken er de hjertelig velkomne til å stemme på Skedsmo FK. Du vet hvordan du gjør det.

2014 barna er godt i gang med treninger !

Treningene for barn født i 2014 er nå i gang. Lagene trener i to ulike grupper.

Guttene er delt inn i «Hvit og Rød» gruppe. Jentene trener foreløpig med J2013, siden de ikke er så mange. Er det flere barn som har lyst å prøve seg på fotball er det bare å ta kontakt med respektive lagledere.

G2014 Hvit

Skedsmo G2014 Hvit har trening på mandager kl. 1715 på Skedsmo Stadion Øvrebanen.

G2014 Rød

Skedsmo rød 2014 har trening på mandager kl 1710 på Sten-Tærud kunstgressbane.

Vår akademileder har fått ny jobb i Stabæk Fotball

Vår leder på akademiet Christian Haulan har takket ja til en jobb i Stabæk Fotball. Christian er ansatt i Skedsmo FK frem til og med 31.12.20. Arbeidet med å finne ny leder til akademiet er allerede i gang.

Registrer deg til kamp !

Fra og med 7.okt tar vi i bruk QR kode skanning for registrering av tilskuere til kamper ved Skedsmo stadion.

Corona restreksjoner Skedsmo Ishall

Ishockeyen starter nå opp for fullt med sin sesong. De har innført QR-system for ferdsel i hallen.

Vi informerer derfor om at ingen av våre medlemmer kan gå igjennom hallen eller inn i hallen.

Hoopit Skedsmo FK sitt nye medlemsregister

Skedsmo FK går i disse dager over til nytt medlemssystem. Hoopit er brukervennlig og innehar funksjonalitet som Spond, men har en del tilleggsfunksjonalitet som banebok, kamper(som automatisk blir endret ved endring kamp). Kommunikasjon mellom lagledelse og spillere/foreldre fungerer som i Spond. Kommunikasjon mellom ledere og foreldre/spillere håper vi etterhvert blir gjort i Hoopit. PS! Lagene kan fortsatt bruke spond, men vi håper at alle lagene benytter funksjonaliteten i Hoopit. I Hoopit vil banetid automatisk bli ledig når det sendes ut beskjed når trening avlyses.