SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter

Endelig fotballkamper på Skedsmo Stadion igjen !

Denne uken starter kampene på stadion. Etter tidenes lengste forsesong, er det mange som nå gleder seg til kamper.

Vi som klubb må allikevel minne om at det er ganske omfattende retningslinjer som skal følges.

Vi ber alle som skal arrangere kamper sette seg nøye inn i hva som gjelder.

Velkommen til fotballcamp på Skedsmo Stadion i uke 32 og 33

I uke 32 og 33 arrangerer Skedsmo Fotballakademi fotballcamp før skolen starter igjen. For barn i alderen 8-12 år.

Påmeldingslink finner dere her:

Gjennom høsten blir det muligheter til å bli med på kurs for å skape forståelse for å lede klubb.

NFFs lederutdanningsstige skal være med å sikre at den frivillige får fotballspesifikk lederkompetanse og nødvendig ballast til å håndtere de utfordringene en vil møte i sin rolle.
Enten det er nye styremedlemmer, noen som allerede er med i styret, men ønsker litt kompetansepåfyll, eller noen som ønsker å ta et steg videre på kursstigen, så er tilbudet der.
Det er muligheter for melde seg på allerede nå.

Dato og klokkeslett Kurs Sted
12. september  Fotballederkurs 1 Aurskoghallen Mer info
17. oktober Fotballederkurs 1 Nes Arena, Hvam Mer info
17. - 18. oktober Fotballederkurs 2 Nes Arena, Hvam Mer info

Dersom dere ønsker å gå lederkurs 1 og/eller lederkurs 2 betaler Skedsmo FK(klubbkassa) kursavgiften.

PS! Det er fullt mulig for interesserte spillere å delta også. Må avtales med jol@skedsmofk.no

Adm. tar sommerferie

Adm. tar ferie fra 6 juli og til 27 juli. Vi ønsker alle spillere, trenere, ledere og foreldre en riktig god sommer

Tine fotballskole med rekordpåmeldinger !

Fotballskolen på Skedsmo stadion avholdes ons 24.juni-lør 27.juni.

Skedsmo FK har kjørt Økonomikurs for økonomiansvarlige og lagledere

Torsdag 11 juni og tirsdag 16 juni ble det avholdt økonomikurs på Skedsmo stadion. Det var 3 tilstede på torsdagen(se bildet) og 12 tilstede på tirsdagen. Kurset gikk i hovedsak ut på gjennomgang av regnskapsmalen som skal brukes i Skedsmo FK og kravene til regnskapførsel, som myndighetene og NIF setter på idrettslag. Det ble også tid til noen spørsmål fra de som var tilstede.

Kursets varighet var i underkant av en time og ble holdt av Merete Løkse fra Skedsmo FK styret. Det var stor enighet at i januar 2021 kjører vi en workshop med gjennomgang av det som er gjort og med de spørsmål som har dukket opp.

Vanlig trening for barn og unge fra 1.juni !

Viktig at trenere og ledere setter seg inn i retningslinjene om gruppestørrelser(20). Dvs altså si at vi det IKKE kan spilles 11v11 kamp !

Og ingen treningskamper mot lag fra andre klubber.

Åpen kiosk Skedsmo Stadion

Mandag 25. mai åpnet kiosken på stadion igjen.
Åpningstider vil inntil videre være mandag - torsdag kl. 17-21

Kiosken tar kun Vipps og kort. Det vil si at kontanter ikke kan brukes i kiosken.

Årsmøte 2019 er vel overstått

Tirsdag 19 mai ble årsmøtet gjennomført på Skedsmo stadion. Vi takker Thomas Vethe og Linn Håkonsen for bidraget i Skedsmo FK styret. Skedsmo FK ønsker Hanne Wulff(Nest leder), Mads Storvik og Roald Bjørklund velkomne som styremedlemmer fra 2020.

Årets Tine Fotballskole er nå åpen for påmelding

Årets fotballskole vil avholdes ons 24 - lør 27.juni.

Barn som er født 2014-2007 kan meldes på.

Fotballskolen varer fra kl. 0900 – 1430!

Morgen/ettermiddagstilbud er mulig(se egen info nedenfor).