SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter

Tilbake til skolen Camp

TTS - tilbake til skolen-camp for jenter og gutter 2009-2013

Uke 32 tirsdag 9. august til og med fredag 12. august.

Dana Cup 2022

Til alle dere som er spillere, trenere, lagledere, støtteapparat og foreldre som skal delta på sommerens store fotballbegivenhet Dana Cup!Etter to års "pause" er det endelig duket for Dana Cup, en fantastisk turnering som skaper samhold og gode minner.I årets Dana cup skal Skedsmo FK bli husket for fotballglede og gode prestasjoner både på og utenfor gressmatta. Vi i Skedsmo FK er gode representanter for Fair play fotballen, og handlingene og holdningene våre preges av verdiene RESPEKT, ÅPENHET og SAMHOLD.Lagene gjør som vi pleier når Skedsmo er på turnering; etter Fair Play hilsen før kampstart, løper hele laget på rekke til motstanders laglederbenk/trenere for å hilse på og ønske lykke til med kampen.Etter kampen kontakter lagkapteinen vår motstanders laglederbenk/trenere for å takke for kampen og ønske lykke til videre. Vår laglederbenk gjør som vanlig det samme.Lagene våre er duellsterke, og vår spiller som er i duellen rekker ut en hjelpende hånd hvis motstander ligger nede.Støtteapparatet/trenere fokuserer på fotballglede og det som fungerer bra sportslig samt coacher løsningsfokusert for endring.Alle på og rundt lagene respekterer dommerens avgjørelser. Dommeren er også et menneske og kan gjøre feil.Støttespillerne på sidelinja heier på lagene i medgang og motgang!8 Skedsmolag reiser til årets Dana Cup:

• G14 født 2008 lag 1
  • G14 født 2008 lag 2
  • G15 født 2007
  • G16 født 2006 lag 1
  • G16 født 2006 lag 2
  • J14 født 2008
  • J15 født 2007
  • J17 født 2005

Vi ønsker lagene lykke til i årets Dana Cup og at det blir en uke fylt med fotballglede og gode opplevelser.

Skedsmo FK og Lørenskog IF er forespurt om å delta i prosjektet UEFA Playmakers 2022

Begge klubbene synes dette er så spennende at det blir vi med på. Kort fortalt er dette et internasjonalt prosjekt initiert av UEFA for å få flere jenter i alderen 5 - 8 år til å starte med fotball. Det er også ønskelig å rekruttere flere jenter til trener og leder yrket så ønsker du å være med som trener er du hjertelig velkommen. Første samling vil være 23 august, så send mail til: jol@skedsmofk.no og meld din interesse. Prosjektet vil gjennomføre 8 treninger a 1 time. Det blir litt godtgjørelse til instruktørene. Til samlingen 23 august blir det servert Pizza.

Til alle dere foreldre som har jenter i alderen 5 - 8 år, spre budskapet i klassen eller i barnehagen. Dette blir gøy. Meld deg på

Sommerferie i adm.

Sommerferien nærmer seg med stormskritt også for oss i adm. Vi vil være redusert allerede fra uke 26. I uke 28, 29, 30 er alle borte fra kontoret. Til dere som skal på turnering i sommer ta kontakt så tidlig som mulig i forhold til drakter, flagg, gensere osv.

Dersom det er noe som haster send mail til post@skedsmofk.no

Påmeldingen til årets TINE fotballskole har åpnet !

Årets TINE fotballskole arrangeres mandag 20.juni til torsdag 23.juni.

Barn som er født 2016-2009 kan melde seg på.

Ny sportslig leder i Skedsmo FK

Per-Einar vender hjem til moderklubben og arvtageren i SKedsmo FK er på plass. Tor Arild Janson-Haddal blir Skedsmo FK sin nye Sportslige leder. Tor Arild jobber i dag i ÅS Fotball både som trener og rundt det sportslige. Tor Arild har god erfaring som Sportslig leder og trener etter sin aktive spiller karriere i Hødd. Tor Arild er 50 år og gleder seg til å komme i gang i Skedsmo FK. I august vil Tor Arild starte i Skedsmo FK

Små Føtter RomerikeSparebank Cup 27 - 28 august 2022

Hold av datoene til turnering på Skedsmo stadion. Turneringen gjelder barn i alderen 6 - 9 år.

Kampvertens viktige rolle i fotballen

Kampvert rollen blir mer og mer viktig for å vise hva klubben står for. Les mer https://www.skedsmofk.no/Om-SFK/Organisasjon/Laglederutvalget/Kampvert

Skedsmo FK søker etter Sportslig leder

Skedsmo Fotballklubb med sine rundt 900 aktive fotballspillere er en av distriktets største fotballklubber. Klubben er samarbeidsorientert og har etablert samarbeidsavtale med Lillestrøm SK og de andre større klubbene i området. Dette står sentralt med tanke på å styrke posisjonen som en av distriktets ledende fotballklubber.

Stillingen er 100 %

Hærverk på kiosken

Etter kl. 23.00 mandag 2/5 ble det gjort hærverk på kiosken. Dersom noe vet noe/hører noe ta kontakt med adm. De som har holdt på har klippet strøm til kioskluka slik at vi må ha elektrikker. Håper vi får tak i noen før i kveld ellers må vi dessverre holde kiosken stenkt i kveld.