SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter

Hovedtrenere ungdom sesongen 2021

Her er en oversikt og våre hovedtrenere på de ulike lagene i ungdomsfotballen for 2021.

Regjeringen letter på Korona restriksjonene fra 20 januar

Barn og unge kan trene som normalt

De fleste nasjonale tiltak blir videreført, men barn og unge under 20 år kan nå trene som normalt både ute og inne.

Lillestrøm kommune velger å åpne for aktivitet for barn og unge med gjeldende fra 20 januar
" Letter på koronatiltakene
Det åpnes opp for aktiviteter for barn og unge og ungdomsskolene går tilbake til gult nivå."

Vintercamp i uke 8

Uke 8(vinterferien) vil vi arrangere vintercamp som vanlig. De som kan delta er barn f.2008-2013. Campen vil vare fra mandag 22.feb-torsdag 25.feb. Det kommer nærmere info om påmelding, pris og innhold. Ved spørsmål ta kontakt med peg@skedsmofk.no

LillestrømBanken tilbyr Superrente

Visste du at du kan få superrente hos vår sponsor, LillestrømBanken? Alle medlemmer eller

foresatte til medlemmer får banken sitt aller beste rentetilbud. LillestrømBanken #heierpå

lokalidretten og vil at alle tilknyttet oss skal få gode vilkår.

Her er det gode penger å spare! Sjekk selv på www.lillestrombanken.no/sfk

Vegard Storsve har signert proffkontrakt !

Vegard Storsve kom til Grorud fra Lillestrøm i fjor, og ble en del av U-21-laget som dessverre aldri fikk spilt fotball i 2020.
Vegard trente fast med a-laget, og fikk sju kamper på benken i OBOS-ligaen.
Innsatsen gjennom 2020 gjør at Vegard blir tatt opp i a-troppen.

Med dette er Vegard den fjerde spilleren fra Skedsmo 2002 kull som signerer proffkontrakt. Fra før har vi Brage Skaret(VIF), Alexander H. Sannes(LSK), Nora Egenes(LSK kvinner).

Vi er stolte og ønsker Vegard lykke til videre !

Nye ansikter på akademiet !

Den 4.januar hadde disse gutta sin første arbeidsdag i Skedsmo FK. Daniel, Abdi og Mahdi er alle ansatt i en 50% stilling.

I tillegg til å være trenere på Skedsmo Fotballakademi og Telenor Xtra er de hovedtrenere for hvert sitt lag.

Gjennomgang av lagsregnskap og Skedsmo FK økonomikurs avholdes på Teams 6 og 7 januar kl 18.00 begge dager PGA de nye restriksjonene. Dere vil få invitasjon

Til alle økonomiansvarlige

Vi nærmer oss nytt år og ønsker å gå igjennom lagsregnskapet sammen med dere før vi sender det til regnskap. Vi håper at onsdag 6 eller torsdag 7 januar kl. 18.00 passer for deg. Gi tilbakemelding på hva som passer. Blir det for mange påmeldte på samme dag og tidspunkt, ihht Korona regler, deler vi bare gruppen i to og kjører møtet fra 18.00 og 19.00. Vi regner med at 1 time er nok.

Se for øvrig info på nettsiden: https://www.skedsmofk.no/Om-SFK/Organisasjon/OEkonomistyring/Nyheter/Mal-for-lagsregnskap

Fint om du gir tilbakemelding om du kommer onsdag eller torsdag. Er det spørsmål, ta kontakt

Samtidig vil jeg ønske dere alle en riktig god jul og ett godt nytt år

Trening frem til 18/1.2021

Regjeringen og kommunen kom i går med følgende regler i forhold til trening og Covid-19: På pressekonferansen 3. januar anbefaler regjering at all organisert innendørs aktivitet utsettes til etter 18. januar. Dette gjelder også for barn og unge. Formannskapet i Lillestrøm vil i tillegg onsdag 5. januar vurdere om den samme anbefalingen skal vedtas i lokal forskrift, det vil si at det ikke bare er en anbefaling, men forbudt. Utendørs aktivitet kan gjennomføres for barn og unge forutsatt at det holdes minst 1 meters avstand. For voksne fra 20 år og eldre oppfordres fortsatt å stanse all organisert aktivitet, også utendørs. Ny vurdering gjøres innen 18. januar.
Vi i Skedsmo Fotballklubb tar dette til etterretning slik at det kun vil være lov med utendørs trening for spillere som er under 20 år (1.m avstand regel) frem til 18/1.

Skedsmo FK administrasjon ønsker dere alle en God Jul og ett Riktig Godt Nytt År

Nå har de fleste lagene tatt juleferie fra trening, men det er ikke sikkert at alle er helt klare for oppstarten i januar. I rom julen, 28. - 31. desember, har adm. hjemmekontor. Er det noe så er det bare å sende mail til oss. 4 januar er vi fysisk tilstede på kontoret igjen.

Oppstart 2015 kullet

Oppstart for 2015 årskullet vil blir til våren 2021, etter at trenere har gått trenerkurs i april.

Barn som er interessert i å være med å spille fotball kan meldes på allerede nå via vårt medlemsregister i hoopit: https://admin.hoopit.io/manage-membership/barn-f-2015-220333

Foresatte som kan tenke seg å bli som trener/lagleder sender en mail til trine@skedsmofk.no så legger vi dere inn i gruppas støtteapparat allerede nå. Vi er helt avhengig av at trenere er på plass før vi starter opp.

Vi oppfordrer dere til å spre denne infoen til andre foresatte som har barn f. 2015 og er bosatt på Skedsmokorset :)