SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter

Små Føtter RomerikeSparebank Cup 27 - 28 august 2022

Hold av datoene til turnering på Skedsmo stadion. Turneringen gjelder barn i alderen 6 - 9 år.

Kampvertens viktige rolle i fotballen

Kampvert rollen blir mer og mer viktig for å vise hva klubben står for. Les mer https://www.skedsmofk.no/Om-SFK/Organisasjon/Laglederutvalget/Kampvert

Skedsmo FK søker etter Sportslig leder

Skedsmo Fotballklubb med sine rundt 900 aktive fotballspillere er en av distriktets største fotballklubber. Klubben er samarbeidsorientert og har etablert samarbeidsavtale med Lillestrøm SK og de andre større klubbene i området. Dette står sentralt med tanke på å styrke posisjonen som en av distriktets ledende fotballklubber.

Stillingen er 100 %

Hærverk på kiosken

Etter kl. 23.00 mandag 2/5 ble det gjort hærverk på kiosken. Dersom noe vet noe/hører noe ta kontakt med adm. De som har holdt på har klippet strøm til kioskluka slik at vi må ha elektrikker. Håper vi får tak i noen før i kveld ellers må vi dessverre holde kiosken stenkt i kveld.

Påsken 2022

Administrasjonen vil være til og fra i påsken i uke 15, og er tilbake med vanlige åpningstider fra tirsdag 19/4. Dersom noe haster send mail til post@skedsmofk.no for å gjøre avtale

Riktig God Påskeferie.

Skedsmo FK starter med gå-fotball

Gå-fotball for alle, sosialt, morsomt og inkluderende Vi har etablert en damegruppe. Dersom du synes dette høres kuult ut og ønsker å treffe flere i din alder på Skedsmokorset, er dette en fin måte og treffe folk på. Vi har damer fra 40 år - til 60 år. Ta kontakt med Lillian Opheim Tlf. 98 22 3246 Mail: lillian.opheim@linde.com Dersom det er noen mannfolk som er dårlig til beins og ønsker å ta litt ekstra ansvar ønsker vi også voksne menn i gå-fotballen. Er du over 40 år og opptil i hvertfall 80 år er dette noe for deg.

Invitasjon til alle med verv i Skedsmo FK

Det nærmer seg Avspark 2022 – lørdag 26. mars 10.00 – 16.00.
Det blir et arrangement fylt med foredrag og inspirasjon om holdningsskapende arbeid i klubb.
Underveis i programmet vil det også bli servert lunsj (tapas) og det blir tid for en hyggelig prat med andre fotballkollegaer.
Vi håper at du har satt av dagen og blir med.
Påmelding er det muligheter for å gjøre her:
Påmelding til "Avspark 2022" (office.com)

Har du lyst til å bli fotballdommer, og samtidig bidra til at Skedsmo ikke får bot for manglende dommere etter sesongen?

Nå kan du bli rekrutteringsdommer hvis du er født i 2007 eller tidligere. De første årene vil du i utgangspunktet dømme Gutter/Jenter 13-14år, og du vil få tildelt kamper i nærområdet.

Hvorfor bli fotballdommer?
- Treffe nye venner i et godt dommermiljø
- Bli selvstendig, ta egne avgjørelser og få ledererfaring
- Du lærer deg å samarbeide med andre
- Det er en perfekt deltidsjobb

Romerike Sparebank og Skedsmo FK er sant

Skedsmo FK og Romerike Sparebank har signert avtale for 3 nye år. Skedsmo FK er glade for å kunne ha Romerike Sparebank som hovedsponsor. Jørn Ove Lunder (SFK) signerte avtalen sammen med banksjef Siri Berggreen i dag. Klubben fra 1929 gjør en viktig jobb på Skedsmokorset, og har et godt tilbud til fotballinteresserte i alle aldre.Romerike Sparebank heier på lokale foreninger, og ser frem til videre samarbeid med klubben!#heierpå #skedsmofotballklubb

A-laget med seier i årets første treningskamp

A-laget i 4 div. med god start på 2022 sesongen. Lørdag 5 februar hadde Skedsmo FK besøk av Oslo klubben Heming(som trenes av Skedsmo gutten Daniel Westvang).