SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Endelig tre poeng hjemme

Endelig tre poeng hjemme

Etter at vi de to siste sesongene nesten har vært uslåelige hjemme på Skedsmo Stadion har det ikke gått fullt så greit i år. Etter en tøff start hjemme mot KFUM og Tromsdalen hvor vi ikke leverte varene har vi hevet oss mange hakk, men uttellingen har vært dårlig. Det var derfor veldig deilig for alle rundt laget at denne første seieren hjemme endelig kom med 2-0 over Nardo.

Med sin fjerde plass på tabellen har Nardo vist at de skal være med å kjempe i toppen. Det gjør ikke lørdagens prestasjon mindre. Det begynner også å bli en stund siden vi har kunnet disponere en full tropp, og fortsatt vil det gå en tid til alle sentrale spillere er tilbake.

Men hva gjør vell det når de som er i troppen tar tak som i denne kampen. Vi går ut å jobber som et lag og ikke bare spiller for spiller.

Vi tar tak i kampen fra start og det skal bare gå tre min før Skodran sender oss i ledelsen. Willy gjør jobben på sin høyre kant, drar av to mann, og legger 45 ut til Skodran som ikke gjør noen feil og dunker inn 1-0.

De neste 35-40 min dominerer vi kampen totalt. Det blir mye balltrilling uten å skape så alt for mye, men vi er i ledelsen og da er det greit. Nardo skaper ingen ting bortsett fra på noen dødballer.

På slutten første omgang får Asgeir en skade og må ut. Noen endringer må gjøres og vi faller litt ut av formasjonen de siste minuttene før pause.

Heldigvis er vi tilbake på sporet til andre omgang. Kristoffer dominerer i midtforsvaret godt hjulpet av Anders som også leverer bortimot årsbeste. Fortsetter forsvaret på denne måten skal det ikke bli mange baklengs utover. Skodran fastsetter sluttresultatet til 2-0 etter en herlig soloprestasjon.

Dette gjorde veldig godt for selvtilliten for hele laget og nå gleder vi oss til neste helg og turen til Nord Norge for å møte Tromsø 2 på Alfheim.